Nieuws (uitgebreid; klik op een item voor details)
Oud nieuws

vr. 01-10-2021
Bericht ivm. Coronamaatregelen
Alhoewel de regels versoepelen, blijft een aantal maatregelen van kracht. Als kerkenraad hebben wij besloten om de verplichte regel 1,5 meter afstand houden om te buigen naar het dringend advies om 1,5 meter afstand te houden, zoals ook de richtlijnen van de PKN luiden.
Aan hen die absoluut de 1,5 meter afstand willen bewaren, komen wij uiteraard tegemoet. Daarvoor is het hele vak links naast de doopvont, gezien vanuit de kerk, gereserveerd. Om en om blijft een bank onbezet. Dit wordt aangeduid met “gereserveerd”. De resterende banken in dit vak zijn voorzien van een briefje waarop staat “1,5-meterzitplaats”. Mocht u onverhoopt niet in de bank kunnen zitten vanwege een lichamelijke beperking, dan kan er even met stoelen geschoven worden om aan de 1,5 meterregel te voldoen.
Wij hopen dat iedereen zich op die manier veilig voelt. Verder blijft het mogelijk om de handen bij binnenkomst te desinfecteren.
De bezoekersregistratie en de verdere richtlijnen komen, naar wij hopen voorlopig en misschien wel helemaal, te vervallen. De 1,5 meterafstand blijft het advies.
di. 14-09-2021
Het nieuwe programma Vorming en Toerusting
zo. 29-08-2021
Het nieuwste kerkblad is op de website gezet
do. 16-07-2020
De privacyverklaring is op de website gezet
za. 18-04-2020
Contactgegevens "Warmond Helpt"